Ce Spun Oamenii

Mulţi oameni de succes din jurul lumii sunt entuziasmaţi când vine vorba despre Network Marketing.

Acordă câteva minute pentru a citi aceste testimoniale şi edificările făcute de network marketeri de succes:

Jeff Fagin, MBA
Om de afaceri şi
mentor financiar
Phoenix, USA

Pentru a descrie Ghidul lui Don Failla într-un cuvânt... Remarcabil. Cheia succesului în dezvoltarea unei organizaţii puternice este de a avea un sistem simplu şi structurat pe care oricine îl poate aplica şi duplica. Informaţia din această carte este uşor de înţeles, uşor de învăţat şi uşor de predat. Este ca aurul pur şi un "must have" pentru orice persoană ce vrea să construiască o afacere.
PLUS
STĂPÂNEŞTE-ŢI PROPRIA VIAŢĂ - Varianta Audio prezentată de către autor
Cartea lui Don Failla este veriga lipsă din Network Marketing! Majoritatea distribuitorilor nu ştiu ce să facă. Şi pentru că nu ştiu ce să spună, de multe ori vorbesc prea mult şi se descurajează singuri. Prezentarea de 45 de Secunde îţi va spune exact ce să faci şi ce să spui. Doar urmăreşte cu atenţie ce spun Don şi Nancy, învaţă şi persistă, şi vei vedea cum creşte organizaţia. Această carte este clasică şi te va ghida pas cu pas în Stăpânirea Vieţii.

Claudia Eifert
Antreprenor şi business coach
Wiesbaden, Germania

Jimmy "The Butcher" Smith
West Chester, USA

La vârsta de 60 de ani am aflat de Network Marketing. Un prieten m-a invitat la o întâlnire şi mi-a dat cartea numită Prezentarea de 45 de Secunde care îţi va schimba Viaţa. Am citit şi recitit această carte de mai multe ori, deoarece am fost fascinat de prograsia geometrică a numerelor.

Pentru prima data în viaţa mea, am înţeles cu adevărat conceptul de "duplicare", şi am realizat că aş putea să aplic asta pe alţi oameni. Am ştiut că prin împărtăşirea şi învăţarea altor oameni a ceea ce ştiu, aş putea crea un venit rezidual substanţial. Eram entuziasmat! Paisprezece ani mai târziu, după ce am lucrat cu mai multe planuri de marketing, am găsit într-un final o companie care să îmi ofere resurse nelimitate. Acesta era visul meu. Ca rezultat al cunoştinţelor mele legate de numere şi Prezentarea de 45 de Secunde, acum la 85 de ani, am reuşit să obţin succesul financiar ce depăşeşte orice vis. Împărtăşind şi predând ceea ce am învăţat, am reuşit să ajut oamenii să îşi îndeplinească visele deasemenea. Felicitări lui Don Failla, şi Prezentarea lui de 45 de Secunde! Voi fi întotdeauna recunoscător pentru ceea ce m-a învăţat.
De multe ori poţi citi multe cărţi despre cum să faci una sau alta, unele fiind mai eficiente decât altele, însă rareori găseşti o carte ca Prezentarea de 45 de Secunde care îţi va schimba Viaţa. Această carte a rezistat testului timpului, şi continuă să fie validă şi aplicabilă în zilele noastre pentru oricine doreşte să aibe cele mai mari şanse în a reuşi în Network Marketing. Defapt toată colecţia de cărţi ale autorilor Don şi Nancy Failla vor oferi oricărei persoane care le citeşte, instrumentele necesare pentru a obţine ce-i mai bun din ei şi de la viaţă.

Joe Risk
Business executive
Las Vegas, USA

Daniel Schwartz
Om de afaceri
Bangkok, Thailand

Dacă vei oferi sistemul lui Don şi Nancy unui copil de 8 ani vor reuşi să îl aplice! Ce poate fi mai simplu decât întrebând oamenii: "Vă place să călătoriţi? Vă distraţi? V-ar plăcea să aflaţi o cale prin care să le faceţi pe amândouă în acelaşi timp, şi banii deasemenea? Şi nu trebuie să te vinzi!". Don şi Nancy Failla au creat un instrument pe care îl poţi folosi imediat cu oamenii tăi noi, şi să îi faci să aplice ce au învăţat rapid. Cel mai uşor mod de a păstra pe cineva în afacerea de Network Marketing este prin a-i ajuta să facă bani rapid, pentru a nu fi descurajaţi de persoanele din jurul lor. Oferă-le Prezentarea de 45 de Secunde Care Îţi Va Schimba Viaţa. Aceasta este calea de a-i asigura că sunt de succes.
Am folosit cunoştinţele dobândite de la instrumentele oferite de Don şi Nancy Failla, pentru a câştiga milioane de dolari din Network Marketing. Cărţile lor şi celelalte instrumente sunt explicite şi eficiente în a ajuta oamenii să înţeleagă afacerea. Am observat că de îndata ce oamenii înţeleg MLM-ul, vor acţiona corespunzător pentru a obţine succesul.

Robert Butwin
Specialist în Marketing şi Advertising
San Francisco, USA

Loren Robin
Marketer Independent
Del Mar, USA

Prezentarea de 45 de Secunde care îţi va schimba Viaţa a fost una dintre cărţile din categoria "How to" pe care le-am citit, când am intrat în industria Network Marketing. A rezonat cu mine aşa de puternic încât am cumpărat imediat 50 de copii, pe care le-am împărţit clienţilor şi distribuitorilor noi. Mulţumesc Don Failla. Cred cu adevărat că această carte a jucat un rol semnificativ, pentru faptul că am fost prima persoană care am ajuns în vârful planului de plată al companiei mele în doar cinci luni.
Numele meu este Beryl Wolk, geniu în marketing în vârstă de 84 de ani, focusat pe marketing pentru o lume mai bună. Sunt încântat pentru faptul că l-am cunoscut pe Don Failla, geniul şi autorul cărţii Prezentarea de 45 de Secunde care îţi va schimba Viaţa. Aceasta este cea mai bună carte de network marketing din lume, şi cea care l-a transformat pe Don Failla într-o legendă vie. Dumnezeu să te binecuvânteze, Don! Te iubim şi îţi rămânem dator pentru faptul că ne-ai transformat restul vieţii în cea mai bună parte a vieţii noastre.

Beryl Wolk
Geniu în Marketing
Jenkintown, USA

Andrea Ward
Antreprenor şi artist
Tempe, USA

Sunt în network marketing de zece ani. Prezentarea de 45 de Secunde care îţi va schimba Viaţa este pe departe cea mai bună carte în domeniu pe care am citit-o. Mulţumesc Don Failla pentru că ai făcut succesul atât de simplu!
Am început să lucrez în network marketing de la 17 ani. Am fost norocos să fiu învăţat bazele MLM, acum cunoscute sub numele de "Prezentarea de 45 de Secunde". Experienţa mea, şi experienţa miilor de persoane din organizaţia mea, sunt dovada vie a succesului meu. Doresc să îmi exprim sincera recunoştinţă faţă de Don Failla şi Nancy Failla pentru contribuţia nemaipomenită adusă industriei de network marketing. Aţi reuşit să îmi transformaţi viaţa într-una bună pentru totdeauna, prin învăţăturile voastre. Acum mă bucur de viaţă în casa visurilor mele, maşina visurilor mele, independenţă financiară şi independenţa timpului. Pot spune cu adevărat că acum ÎMI STĂPÂNESC PROPRIA VIAŢĂ.

Danny Forio
Manila
Filipine

Michael Greco
Antreprenor al Brand-ului

Cea mai bună carte de network marketing din lume! Cartea lui Don Failla, STĂPÂNEȘTE-ȚI PROPRIA VIAȚĂ Prezentarea de 45 de Secunde Care Îți va Schimba Viața, prezintă totul atât pentru cei ce își doresc să devină network marketeri, cât și pentru milioanele de oameni ce lucrează deja în industrie. Dacă te gândești serios să ai succes în network marketing, atunci nu poți uita de cartea lui Don Failla!
Începe drumul spre succesul în MLM astăzi, cu Pachetul Complet de la Don şi Nancy Failla.
Stăpâneşte-ţi Propria Viaţă
+
Workshop Audio
+
Cartea
+
Medalion Stăpâneşte-ţi Propria Viaţă
$29.97
Adaugă în Coş